ФОТО: Марјан Јанев и носителот на листата за советници на општина Василево денеска помеѓу жителите на Василево

Денеска кандидатот за градоначалник на Василево од редовите на СДСМ и Коалицијата ,,За живот во Македонија” Марјан Јанев како и носителот на листата за кандидати на советници Крсте Панев ги посетија жителите на населеното место Василево разговараа за нивните секојдневни проблеми, ја понудија нивната програма со која според нив  трајно ке ги решат истите проблеми за кои разговараа и тоа улично осветлување, канализација, неасфалтирани улици.22407764_10215099725270512_744032219_n 22446997_10215091313100213_1915616245_n 22471298_10209279630660480_1108848323_n 22471636_10215099724950504_1369067883_n 22472487_10212810659855347_15878748_n 22472617_10215099724870502_664915487_n 22472713_10209279627580403_1231691358_n 22472742_10215099725030506_75181290_n 22497355_10212810661415386_1460585359_n 22500951_10212810659935349_1877691421_n 22547492_10215099724910503_156809791_n

Comments are closed.

Capture