Јаневски на средба со слепите лица од Струмица

Денеска кандидатот за градоначалник на Струмица од СДСМ ги посети слепите лица. На денешната средба тој изјави:

,,Ќе поставиме звучна сообраќајна сигнализација и тактилни патеки со што ќе ви го олесниме движењето. Ќе ги зголемиме финасиските средства од буџетот на општина Струмица. Ќе обезбедиме бесплатни простории за Здружението. Ќе помогнеме и во вработувањето.

Ќе бидеме општина на СИТЕ ГРАЃАНИ!22365414_1831829490191189_8100759924150398498_n 22365551_1831829296857875_6778007874300500424_n 22366765_1831829506857854_6391511220444868304_n 22366765_1831833636857441_5790740265079306906_n 22405805_1831829293524542_3420636440772127544_n

Comments are closed.

POP