ФОТО: Марјан Јанев и носителот на листата за советници на општина Василево денеска помеѓу жителите на Ангелци

Денеска кандидатот за градоначалник на Василево од редовите на СДСМ и Коалицијата ,,За живот во Македонија” Марјан Јанев како и носителот на листата за кандидати на советници Крсте Панев ги посетија жителите на населеното место Ангелци разговараа за нивните секојдневни проблеми, ја понудија нивната програма со која според нив  трајно ке ги решат истите проблеми за кои разговараа и тоа улично осветлување, канализација, неасфалтирани улици.22446804_10215091313500223_1334258680_n 22446997_10215091313100213_1915616245_n 22447138_10215091313340219_2122847635_n 22447237_10215091313780230_1499255584_n 22447289_10215091313220216_235191884_n 22447391_10215091313380220_141734183_n 22447515_10215091313540224_761918484_n 22447525_10215091313140214_512068480_n 22471385_10215091313180215_186760055_n 22471443_10215091313940234_436564806_n 22471610_10215091313300218_888216497_n 22472716_10215091313980235_1879395654_n

Comments are closed.

Capture