ФОТО: Марјан Јанев и носителот на листата за советници на општина Василево денеска помеѓу жителите на Добрашинци

Денеска кандидатот за градоначалник на Василево од редовите на СДСМ и Коалицијата ,,За живот во Македонија” Марјан Јанев како и носителот на листата за кандидати на советници Крсте Панев ги посетија жителите на населеното место Добрашинци разговараа за нивните секојдневни проблеми, ја понудија нивната програма со која според нив  трајно ке ги решат истите проблеми за кои разговараа и тоа улично осветлување, канализација, неасфалтирани улици.22407490_10215083746271047_1847022414_n 22407505_291940977975231_1272626173_n 22407624_10215083746151044_1934191568_n 22407684_291941367975192_575935095_n 22414456_10215083745751034_199898713_n 22414474_10215083745631031_1967014563_n 22414526_10215083746311048_1418673425_n 22446715_291941404641855_53197163_n 22446738_10215083745831036_994297848_n 22446900_291941014641894_1824782206_n 22447421_10215083746471052_1168774739_n 22450403_291940987975230_639806139_o

Comments are closed.

POP