ФОТО:Митинг на СДСМ во Струмица

СДСМ синоќа ја претстави политичката програма за општина Струмица пред полниот градски плоштад. Коста Јаневски, кандидатот за градоначалник за Струмица од СДСМ вети 20 капитални проекти и 100 мали, вклучувајќи и детски градинки, домови за стари лица, улици и патишта, модернизација на училиштата, помош и грижа за семејствата кои примаат социјална помош и други проекти за кои вети дека ќе ги реализира во текот на следните четири години воо локалната власт.DSC_0017 DSC_0020 DSC_0024 DSC_0055 DSC_0060 DSC_0063 DSC_0096 DSC_0097 DSC_0108 DSC_0110 DSC_0121 DSC_0129 DSC_0144 DSC_0149 DSC_0154 DSC_0172 DSC_0184 DSC_0194 DSC_0246 DSC_0287

Comments are closed.

POP