Зоран Заев на забава на СДММ во клуб Платинум заедно со кандидатот за градоначалник на Струмица и советниците

Синоќа по големиот митинг кој се одржа на градскиот плоштад во Струмица, претседателот на СДСМ Зоран Заев заедно со кандидатот за градоначалник на Струмица од СДСМ и Коалицијата Коста Јаневски и кандидатите за советници на Општина Струмица се забавуваа помеѓу младите членови на СДСМ во најпознатиот струмички клуб Платинум!

DSD_3387DSD_3337 DSD_3342 DSD_3346 DSD_3353 DSD_3387

Comments are closed.

POP