Во петок завршен митинг на СДСМ и коалицијата во Василево

Општинската организација на СДСМ од Василево со почеток во 20 часот  ќе одржи завршен митинг во Василево во Спортската сала на кој ќе биде презентирана дел од програмата на кандидатот за градоначалник за Василево Марјан Јанев заедно со кандидатите за советници на општина Василево.VASILEVO-Marjan_JAnev-POSTER-50x70cm-3mm-obrez-FINAL-01

Comments are closed.

POP