ФОТО: Марјан Јанев и носителот на листата за советници на општина Василево денеска помеѓу жителите на Градашорци

Денеска кандидатот за градоначалник на Василево од редовите на СДСМ и Коалицијата ,,За живот во Македонија” Марјан Јанев како и носителот на листата за кандидати на советници Крсте Панев ги посетија жителите на населеното место Градашорци разговараа за нивните секојдневни проблеми, ја понудија нивната програма со која според нив  трајно ке ги решат истите проблеми за кои разговараа и тоа улично осветлување, канализација, неасфалтирани улици.22385136_10215075729110623_386206914_n 22385166_10215075729030621_790916794_n 22385194_10215075727870592_517931909_n 22385228_10215075728590610_1058948209_n 22386189_1568055319941017_731438999_n 22386281_10215075728870617_1414698762_n 22386292_10215075728710613_1671932080_n 22386294_10215075728150599_481853358_n 22386328_10215075728990620_1931163468_n 22386492_10215075727710588_1882848701_n 22386499_1568055549940994_1215082618_n 22407514_10215075728190600_25998154_n 22407823_10215075727750589_522614414_n 22414275_10215075728750614_1466764959_n 22414383_1568055026607713_242379034_n 22414386_10215075728350604_1474867796_n 22414506_10215075728790615_1780961503_n

Comments are closed.

POP