Денеска митинг на СДСМ и Коалицијата на градскиот плоштад во Струмица

Денеска со почеток во 20 часот на градскиот плоштад во Струмица ,,Гоце Делчев” СДСМ и Коалицијата ќе одржат митинг на кој ќе биде претставена програмата на кандидатот за градоначалник за Струмица Коста Јаневски. Помеѓу говорниците ќе биде и Зоран Заев, претседател на СДСМ.22228580_1828196667221138_3015380475447918569_n

Comments are closed.

POP