Јаневски денеска меѓу трговците и потрошувачите во „Глобал“.

Кандидатот за градоначалник на Струмица Коста Јаневски од редовите на СДСМ и коалицијата сенеска беше меѓу трговците и потрошувачите во „Глобал“.

,,Ги слушнав нивните потреби и барање и им ветив отворена и услужна Општина за сите. Заедно ќе ги решаваме проблемите и ќе нудиме можности за сите.” – изјави Јаневски.22228457_1828229383884533_7954376183452764664_n 22279836_1828228123884659_4632263116347771271_n 22281804_1828228430551295_7260146838965588454_n 22281880_1828228837217921_258544790155931732_n 22282001_1828228937217911_2560095843357951652_n 22310164_1828228570551281_8722406275034488452_n 22310331_1828227880551350_2015845435161438897_n 22365393_1828229590551179_4125469192331397850_n 22366304_1828227830551355_965386482682768430_n 22405467_1828228000551338_3555547230531236555_n

Comments are closed.

POP