ФОТО: Марјан Јанев и носителот на листата за советници на општина Василево денеска помеѓу жителите на Сушево

Денеска кандидатот за градоначалник на Василево од редовите на СДСМ и Коалицијата ,,За живот во Македонија” Марјан Јанев како и носителот на листата за кандидати на советници Крсте Панев ги посетија жителите на населеното место Сушево разговараа за нивните секојдневни проблеми, ја понудија нивната програма со која според нив  трајно ке ги решат истите проблеми за кои разговараа и тоа улично осветлување, канализација, неасфалтирани улици.22359477_291213394714656_755134210_n 22359526_291213488047980_1464708994_n 22361009_10215067522865472_95180118_n 22361066_10215067521825446_1587781071_n 22375250_291213554714640_685893616_o 22385226_291213464714649_289811880_n 22385312_10215067523145479_1131084237_n 22386162_10215067522145454_1879635497_n 22386376_10215067522425461_302641516_n 22386496_10215067521705443_1762373541_n 22396476_291213408047988_929894895_o 22414306_10215067522385460_1214886402_n 22414683_10215067522345459_940672300_n

Comments are closed.

POP