ФОТО: Претседателот на СДСМ Зоран Заев денеска на средба со бизнис заедницата од Струмица

Денеска претседателот на СДСМ Зоран Заев имаше средба со бизнис заедницата од Струмица. Голем број на бизнисмени од Струмица имаа можност да чујат за идните активности и проекти кои ќе бидат реализирани. 
Преку квалитетни мерки, одговорно управување и транспарентна работа, ќе ја зацврстиме довербата и соработката и сите заедно ќе придонесеме општина Струмица да биде атрактивна дестинација за домашните и странските инвеститори. – изјави Коста Јаневски, кандидат за градоначалник на Струмица на денешната средба со бизнисмените од Струмица.22196234_1825897674117704_4088578209257407249_n 22196432_1825898034117668_2079029428223848667_n 22221899_1825897684117703_971789519073891823_n 22228582_1825898037451001_6916283099848895173_n 22308911_1825897680784370_3179877187329096187_n 22365490_1825898020784336_570389880774742767_n

Comments are closed.

POP