ФОТО: Претседателот Заев заедно со кандидатот за градоначалник на Василево на митинг во Градашорци

Во текот на вчерашниот ден во преполна сала во населеното место Градашорци претседателот на СДСМ Зоран Заев заедно со кандидатот за градоначалник на општина Василево Марјан Јанев, носителот на листата за советници Крсте Панев и кандидатите за советници се зборуваа пред жителите на оваа општина. Се презентираа дел од проектите кои ќе се реализират во периодот што доаѓа.

22228141_133561204040867_7223038865701203527_n 22279911_133561974040790_6718354985357982088_n 22308639_133560710707583_3154651219803261829_n 22365323_133559854041002_3166353776411475220_n

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o