ОО СДСМ Василево денеска со митинг во населеното место Градашорци – гостин Претседателот Заев

Денеска со почеток во 17 часот во населеното место Градашорци ќе се одржи митинг на ОО СДСМ Василево на кој кандидатот за градоначалник Марјан Јанев, носителот на листата на советници и советници ќе зборуваат пред жителите. Помеѓу присутните организаторите го најавија и Претседателот на СДСМ, Зоран Заев.21762209_152076615388380_756507739753791763_n

Comments are closed.

Capture