ФОТО: Марјан Јанев и носителот на листата за советници на општина Василево денеска помеѓу жителите на Нова Маала

Денеска кандидатот за градоначалник на Василево од редовите на СДСМ и Коалицијата ,,За живот во Македонија” Марјан Јанев како и носителот на листата за кандидати на советници Крсте Панев ги посетија жителите на населеното место Нова Маала разговараа за нивните секојдневни проблеми, ја понудија нивната програма со која според нив  трајно ке ги решат истите проблеми за кои разговараа и тоа улично осветлување, канализација, неасфалтирани улици.22264721_10215033909265153_1674336198_n 22278823_10212760081190912_1660020614_n 22278855_10215042491039692_2051157502_n 22290327_10215042491199696_1766847045_n 22291623_10212760081230913_1867657174_n 22291636_10215042490759685_1627150323_n 22291827_10212760078430843_244803389_n 22323418_10215042491119694_145921541_n 22330641_10215042490879688_1385800406_n 22330798_10212760080270889_198842695_n 22359066_10215042490439677_433613417_n

Comments are closed.

POP