Првачињата на прием кај градоначалникот Костадинов

По свечениот прием во Детската организација, вршителот на должноста градоначалник на општина Струмица, Костадин Костадинов, денеска, организираше прием во неговиот кабинет за дел од првачињата од основните општински училишта. Приемот помина во пријатна и опуштена атмосфера во која покрај разговорите на повеќе теми, првачињата со голема радост ги рецитираа научените песнички. 1 (1) 2 3 4 5 6

Comments are closed.

Capture