ФОТО: Марјан Јанев и носителот на листата за советници на општина Василево денеска помеѓу жителите на Чанаклија

Денеска кандидатот за градоначалник на Василево од редовите на СДСМ и Коалицијата ,,За живот во Македонија” Марјан Јанев како и носителот на листата за кандидати на советници Крсте Панев ги посетија жителите на населеното место Чанаклија разговараа за нивните секојдневни проблеми, ја понудија нивната програма со која според нив  трајно ке ги решат истите проблеми за кои разговараа и тоа улично осветлување, канализација, неасфалтирани улици.22237274_10215033908345130_1277173780_n 22237335_10215033910545185_2005408396_n 22237378_10215033915745315_1232493266_n 22237422_10215033914585286_437373060_n 22237455_10215033918705389_738852888_n 22264677_10215033913945270_1950797457_n 22264693_10215033913265253_2129650762_n 22264718_10215033912065223_1714243156_n 22264721_10215033909265153_1674336198_n 22264876_10215033908425132_367682237_n 22264925_10215033911825217_1668809989_n 22278385_10215033915425307_804665030_n 22278634_10215033911265203_796665771_n 22278733_10215033915145300_1989434382_n 22291887_10215033911345205_389247628_n 22291946_10215033909345155_2119805328_n 22323068_10215033914545285_1675082616_n 22323212_10215033912305229_1657282196_n 22323507_10215033913905269_793980499_n

Comments are closed.

POP