ЈАНЕВСКИ: Ќе изградиме функционален Дом за стари лица

На денешната средба на кандидатот за градоначалник на Струмица Коста Јаневски од редовите на СДСМ и Коалицијата вети неколку проекти кои се во нивната програма.

Ќе изградиме функционален Дом за стари лица, со локација во просторот на Касарната, со комплетнo партерно и комунално уредување. Придружни објекти на стамбениот простор ќе бидат – амбуланта, сала за дневни активности, за заедничко дружење и хоби. – изјави Коста Јаневски кандидатот за градоначалник на Струмица од редовите на СДСМ и Коалицијата22140978_1822158214491650_999126241987851642_n 22141160_1822158037825001_5267533678619932999_n 22141203_1822158031158335_2632917991291625069_n 22154712_1822158154491656_770089012318499289_n 22195585_1822158201158318_2510137628458958548_n

Comments are closed.

Capture