ФОТО: Марјан Јанев и носителот на листата за советници на општина Василево денеска помеѓу жителите на Владевци

Во текот на денешниот ден кандидатот за градоначалник на Василево од редовите на СДСМ Марјан Јанев како и носителот на листата за кандидати на советници Крсте Панев ги посетија жителите на населеното место Владевци, разговараа за нивните секојдневни проблеми, ја понудија нивната програма со која според нив  трајно ке ги решат истите проблеми за кои разговараа и тоа улично осветлување, канализација, неасфалтирани улици.22236109_10215017875024307_1325570539_n 22236162_10215026191152205_218415975_n 22236258_10215026187232107_1685249322_n 22236414_10215026190672193_1300280236_n 22236443_10215026186232082_479065884_n 22237318_10215017874864303_1642934528_n 22264682_10215026191392211_1007925371_n 22264755_10215026187592116_542331276_n 22264768_10215026189112154_1116139591_n 22264805_10215026191272208_1937852917_n 22264907_10215026190152180_1214884594_n 22264914_10215026190592191_2073687209_n 22264937_10215026191072203_1984245640_n 22291611_10215026190952200_549160362_n

Comments are closed.

POP