ФОТО: Работен состанок со жителите на Седларци и кандидатот за градоначалник на општина Василево

Денеска во просториите на СДСМ во Седларци пред жителите од страна на кандидатот за Градоначалник Марјан Јанев беше презентирана програмата и планираните проекти за идниот состав на Советот на општина Василево.22207562_10210448462583720_958561412_n 22219107_10210448462223711_512053736_o 22243896_10210448462023706_905525308_o 22278631_10210448462903728_1468095406_n

Comments are closed.

Capture