ФОТО: Марјан Јанев заедно со кандидатите за советници на општина Василево денеска помеѓу жителите на Седларци

Во текот на денешниот ден кандидатот за градоначалник на Василево од редовите на СДСМ Марјан Јанев како и носителот на листата за кандидати на советници Крсте Панев заедно со кандидатите за советници ги посетија жителите на населеното место Седларци, разговараа за нивните секојдневни проблеми, ја понудија нивната програма со која според нив  трајно ке ги решат истите проблеми за кои разговараа и тоа улично осветлување, канализација, неасфалтирани улици.22207408_10215017874984306_911337774_n 22207545_10215017875904329_1012512242_n 22207558_10215017875944330_1279409999_n 22214945_10215017874944305_886058259_n 22215012_10215017875504319_1532320879_n 22215033_10215017876064333_29328265_n 22215165_10215017876184336_712522616_n 22215194_10215017875544320_471821001_n 22236079_10215017875144310_1034598155_n 22236109_10215017875024307_1325570539_n 22236185_10215017876104334_247374099_n 22236366_10215017875184311_763220601_n 22237158_10215017876144335_756716254_n 22237178_10215017874904304_173654410_n 22237318_10215017874864303_1642934528_n

Comments are closed.

POP