Клуб Платинум најавува #BlackSensation – незаборавна забава со #Dj #Dimitris Patsis

PLATINUM CLUB со огромна гордост ви го најавува настанот #BLACKSENSATION кој ќе се случува #7септември#сабота.22196379_10155668954804043_780591762210588575_n

#Dj #Dimitris Patsis  како eдно од најдобрите имиња кое доаѓа од Грција ви гарантира одлична забава оваа сабота !

#DressCode#BLACK / Задолжително #Црна облека !!!

Не пропуштајте, ова ќе биде нешто за кое долго ќе се зборува.

Информации и резервации на тел:

070 / 639 – 526 Иван ГОГА

Comments are closed.

Capture