ФОТО: Кандидатот за градоначалник на Василево од редовите на СДСМ Марјан Јанев помеѓу жителите на Дукатино

Во текот на денешниот ден кандидатот за градоначалник на Василево од редовите на СДСМ Марјан Јанев како и носителот на листата за кандидати на советници Крсте Панев ги посетија жителите на населеното место Дукатино, разговараа за нивните секојдневни проблеми, ја понудија нивната програма со која според нив  трајно ке ги решат истите проблеми за кои разговараа и тоа улично осветлување, канализација, неасфалтирани улици.22184667_154144395181602_313449797_n 22184914_154144368514938_1358571895_n 22184939_154144431848265_2087567050_n 22185096_154144625181579_2127876586_n 22192815_154144338514941_344910188_n 22193148_154144381848270_996736947_n 22207422_154144288514946_1177066093_n 22214889_154144475181594_656451415_n 22236989_154144508514924_727968187_n

22192791_1599990683401461_1214551997_n 22192846_1599990583401471_1700289336_n 22214895_1599990436734819_1185123887_n

Comments are closed.

POP