Кандидатот за градоначалник Јаневски денеска се сретна со струмичките занаетчии

Кандидатот за градоначалник Јаневски од СДСМ и Коалицијата денеска се сретна со струмичките занаетчии во Малото стопанство. Тој им најави дека по доаѓањето на чело на струмичката општина ќе ја укине комуналната такса. Ќе помогнат во зачувувањето на се што значи традиција, обичај, автентичност и оригиналност препознатлива само за Струмица.Capture

Comments are closed.

POP