ФОТО: Кандидатот за градоначалник на Василево од редовите на СДСМ Марјан Јанев помеѓу жителите на Пиперево

Во текот на вчерашниот ден кандидатот за градоначалник на Василево од редовите на СДСМ Марјан Јанев ги посети жителите на населеното место Пиперево, разговараа за нивните секојдневни проблеми, ја понудија нивната програма со која според нив  трајно ке ги решат истите проблеми за кои разговараа и тоа улично осветлување, канализација, неасфалтирани улици.22156818_1598943230172873_632835604_n 22156860_1598945226839340_585064039_n 22156983_1598944623506067_1564970582_n 22157038_1598942333506296_1293909529_n 22157068_1598944993506030_722891666_n 22184802_1598942710172925_1603040711_n 22185104_1598944840172712_1581452800_n 22192760_1598779383522591_2045948933_n 22192795_1598944073506122_2021851412_n 22192797_1598945520172644_677320120_n 22207519_1598944310172765_1327050544_n 22214984_1598942913506238_2035935516_n 22218019_1598943006839562_768595823_o

Comments are closed.

Capture