ФОТО: КАКО ПОМИНА САБОТНАТА ТРЕСКА СО ДИЏЕЈОТ АНДРЕЈ ЃОШЕВ

Уште една возбудлива саботна атмосфера со звукот на еден од најбараните македонски диџеи – Андреј Ѓошев. Фанстастичниот музички репертоар го достигна врвот. А бројот на посетители на клуб Платинум зборува само едно – дека струмичките љубители на добрата журка знаат кое е вистинското место за одлична забава!

Еве дел од синоќешната атмосфера во клуб Платинум:22046751_10155666408744043_5453378506031497577_n 22049887_10155666408529043_6259328199026737269_n 22050055_10155666408234043_1713054953473989272_n 22050332_10155666408164043_6550229566418851213_n 22050357_10155666410489043_7101807360881404353_n 22089018_10155666410209043_5276332482627266775_n 22089193_10155666408964043_6583423463646782328_n 22089348_10155666409759043_4861123159589706552_n 22089621_10155666410439043_7571272928126180899_n 22089858_10155666409964043_8039928391732554264_n 22089880_10155666407384043_3576693847356836383_n 22089984_10155666407154043_4298788658674378617_n 22090068_10155666410049043_8926835917682413959_n 22090169_10155666410859043_8947001918178827197_n 22154572_10155666407654043_5380927674804530641_n 22154652_10155666409679043_8518486587538942875_n 22195784_10155666410809043_8783802399175405297_n

Comments are closed.

POP