Коста Јаневски денеска оствари средба со лекарите и здравствените работници од Струмица

Коста Јаневски, кандидатот за градоначалник на Струмица од СДСМ и Коалицијата денеска оствари средба со лекарите и здравствените работници од Струмица.

,,Денеска бев со мои колеги. Разговаравме на многу актуелни теми. Не чека многу работа, но нема да се штедиме. Ќе работиме да го вратиме достоинството на лекарската професија, здравство какво што заслужуваме и навремени и квалитетни услуги за пациентите. ЖИВОТ ВО СТРУМИЦА,ЗА СИТЕ!” – напиша Јаневски на својот ФБ профил.22046598_1818360048204800_2707184116732196750_n 22046711_1818359514871520_2580788048426309515_n 22046920_1818356578205147_7572251645858532086_n 22046950_1818356401538498_4207446385150652466_n 22049917_1818363458204459_1770262890528532505_n 22050241_1818361864871285_5405274177768057374_n 22089214_1818355491538589_8832443191775748663_n 22140761_1818364738204331_972840531072745744_n 22141099_1818356131538525_6532631582562878654_n 22221787_867387286759134_1227445513778739092_n

Comments are closed.

Capture