Царовска од Струмица: Наш приоритет е заштитата на децата и раниот детскиот развој

Министерката за труд и социјална политика Мила Цароска денеска беше во посета на Струмица каде што оствари средби со повеќе социјално ранливи групи на граѓани и одржа прес конференција пред струмичката детска градинка.Capture

Comments are closed.

POP