ФОТО: Кандидатот за градоначалник на Василево Марјан Јанев од СДСМ пред полна сала во Пеперево ги презентираше проектите од програмата

Вечерва кандидатот за градоначалник на општина Василево Марјан Јанев од СДСМ и Коалицијата пред полната сала во с.Пеперево ги презентираше проектите од програмата. Заедно со носителот на листата Крсте Панев и советничката Фанче Томова, Јанев презентираше дел од програмата на жителите .22140051_153651648564210_1482358850_o 22140356_153651708564204_364374815_o 22140427_153651761897532_2031184535_o 22163707_153651645230877_1338125812_o 22163799_153651988564176_1918803804_o 22164041_153651801897528_898389783_o 22171563_153652035230838_969352479_o 22197469_153651948564180_490276463_o

Comments are closed.

POP