Андреј Ѓошев вечерва ќе ги забавува струмичани во клуб Платинум

Вечерва забавувајте се со звукот на еден од најбараните македонски диџеи – Андреј Ѓошев. Бидете дел од најдобрата забава во градот под Царевите кули! ПЛАТИНУМ широко ги отвора вратите за сите љубители на добрата журка и Ве поканува да уживате во уште еден викенд исполнет со насмевка!22046062_10155663391549043_2039843492580216320_n

Информации и резервации на тел:

070 / 639 – 526 Иван ГОГА

Comments are closed.

Capture