ФОТО: Кандидатот за градоначалник на Василево од редовите на СДСМ денеска во посета на Радичево

Денес кандидатот за градоначалник на Василево од редовите на СДСМ Марјан Јанев ги посети жителите на населеното место Радичево, разговараа за нивните секојдневни проблеми, ја понудија нивната програма со која според нив  трајно ке ги решат истите проблеми за кои разговараа и тоа улично осветлување, канализација, неасфалтирани улици.22093546_1597052117028651_1783610772_n 22093547_1597051900362006_612977774_n 22155203_1597051503695379_724884725_n 22155434_1597051133695416_1319977353_n 22156689_1597051367028726_480874633_n 22156824_1597050997028763_1022496552_n 22156828_1597051563695373_776481030_n 22156932_1597051780362018_1949476242_n 22184677_1597051217028741_957978836_n 22184891_1597051273695402_560133568_n

Comments are closed.

POP