Жаре Бервер и +18 бенд ве канат на журка во клуб Платинум

На најдобрите забави во градот им нема крај. За почеток на викендот, забава на загреаниот подиум во клуб Платинум вечерва #ПЕТОК го имаме #ЖАРЕ_БЕРБЕР . Па кој е за “шишање” бујрум на забава !!!! 22007676_10155654291769043_488755985519142327_n

Comments are closed.

Capture