Oтворена ретроспективната изложба и промовирана Монографијата за ликовниот уметник Бранко Кончалиев

Синоќа во галеријата на Завод и музеј Струмица, беше отворена ретроспективната изложба и промовирана Монографијата за ликовниот уметник Бранко Кончалиев (1949-2016 година), во организација на Здружението за култура Транзен.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51

Comments are closed.

Capture