Хортикултурно оплеменет новиот кружен тек на пресекот на булеварот Гоце Делчев и транзитниот пат

Секторот Градско Зеленило при ЈПКД Комуналец го реализираше проектот за хортикултурно решение на новиот кружен тек на пресекот на булеварот Гоце Делчев и транзитниот пат.DSC_0256 DSC_0260

Comments are closed.

POP