ФОТО: Кандидатот за градоначалник на Василево од редовите на СДСМ денеска во посета на с.Едрениково

Денес кандидатот за градоначалник на Василево од редовите на СДСМ ги посети жителите на село Едрениково, разговараа за нивните секојдневни проблеми, ја понудија нивната програма со која според нив  трајно ке ги решат истите проблеми за кои разговараа и тоа улично осветлување, канализација, неасфалтирани улици, спортско игралиште и поставување на мостови на реката која минува низ оваа населено место.

22007419_1969154856658558_8395156112310618329_n 22007622_1969155116658532_5634894899636799996_n 22007759_1969154573325253_7302489704847446122_n 22007908_1969154433325267_1006008975341108756_n 22045611_1969154939991883_2235915727411236763_n 22046059_1969155286658515_1905078560536550890_n 22046489_1969154509991926_6657390302102761974_n 22046577_1969154769991900_7418802461269657857_n 22046760_1969155009991876_8769835569013248311_n

Comments are closed.

Capture