ФОТО: Кандидатот за градоначалник на Општина Василево Марјан Јанев од редовите на СДСМ денеска во посета на Висока Маала

Денес кандидатот за градоначалник на Општина Василево од редовите на СДСМ  Марјан Јанев ги посети жителите на село Висока Маала, разговараваа за нивните секојдневни проблеми, ја понудија нивната програма со која како што велат трајно ке се решат истите проблеми за кои разговараа и тоа недостаток на вода, улично осветлување, канализација, неасфалтирани улици, спортско игралиште и два пати неделно присуство на лекар.21766620_1968836700023707_3313917671039869718_n 21767970_1968836713357039_1666187952864925868_n 21768034_1968837966690247_3115942258909652975_n 21768101_1968837490023628_3632399276318407785_n 22007316_1968837513356959_8464342642791743837_n 22007516_1968837346690309_2988227095435149135_n 22007648_1968836823357028_8362202168491612489_n 22007905_1968837280023649_2744320167897024571_n 22007950_1968837643356946_6891446488824992903_n 22008006_1968837236690320_2715798754446275153_n 22008012_1968836843357026_8970324353029256122_n 22008305_1968837596690284_7025742923330436320_n 22045665_1968837866690257_6697382357033081484_n 22045911_1968837730023604_6162052344067753557_n 22046153_1968838020023575_1909104820238833245_n 22046159_1968836950023682_8900672864821564283_n 22049945_1968838116690232_3519503903558673376_n

Comments are closed.

Capture