„МЛАДОСТ“ БЛЕСКА ОД ПТИЧЈА ПЕРСПЕКТИВА, СТРУМИЦА ДОБИ ФУДБАЛСКИ ХРАМ ЗА ПОЧИТ

Фудбалската федерација на Македонија (ФФМ) го претстави стадионот „Младост“, непосредно пред квалификацискиот меч против Лихтенштајн, и тоа со прекрасни фотографии направени од птичја перспектива.Фудбалскиот храм во Струмица блеска и официјално може да се нарече дека е вториот најубав стадион во нашата земја, по Арената „Филип Втори“ во Скопје.Capture

Comments are closed.

POP