Вечерва ќе се одржи промоција на кандидатот за градоначалник за Струмица и членови на Советот од ОО СДСМ Струмица

Коста Јаневски на својата официјална фејсбук фан страница објави покана за вечерашната конвенција.22007363_1812631682110970_4412631938365509689_n

Почитувани струмичани,
Ве повикувам на вечерашната конвенција на која ќе ви ја презентирам мојата програма, мојата визија за ЖИВОТ ЗА СИТЕ ВО СТРУМИЦА.
Во 20 часот во центарот за култура Антон Панов.
Да ја продолжиме успешната приказна на Струмица.
#КостаЈаневски
#ЖивотВоСтрумица
#ЗаСИТЕ
#ЗаБрој19

Comments are closed.

POP