ФОТО: Јаневски и Бајрактаров потпишаа кодекс за фер и демократски избори

Кандидатите за градоначалник на Општина Струмица денеска во Домот на АРМ потпишаа кодекс за фер и демократски избори. Коста Јаневски од СДСМ и Марјан Бајрактаров од ВМРО-ДПМНЕ пред членовите на Државната изборна комисија и претставници на ОБСЕ изјавија дека ќе водат позитивна и фер кампања.DSC_6879 DSC_6914 DSC_6936 DSC_6975 DSC_6978

Comments are closed.

POP