ФОТО: ,,Министарке” ја ,,собраа” Струмица во клуб Платинум

Најатрактивниот женски музички бенд на овие простори, српската група „Министарке“ во петокот во клуб Платинум направија вистински ,,бум” Забавата траеше до раните утрински часови, а клуб Платинум уште еднаш докажа дека е најдоброто место за забава. Погледнете дел од забавата:21688072_10155649119424043_6239271467550913927_o 21688397_10155649119609043_6039211677549852974_o 21764732_10155649115229043_8132934343218864994_n 21765535_10155649116579043_5824643461057456081_o 21765641_10155649118139043_1814369218936677051_o 21765694_10155649117709043_8696279731713530880_o 21949733_10155649119094043_2235715776391110358_o 21949788_10155649118529043_81771380735634311_o 21949900_10155649119304043_7403609430227447717_o 21950044_10155649118979043_7820650175573550442_o 21950809_10155649118284043_8547600599430550860_o 21950893_10155649118029043_5242559422162277550_o 21950938_10155649119784043_5192214279566354434_o 21992706_10155649119389043_2896089323052069766_o 21994422_10155649116449043_5909612832755231243_o 22047738_10155649119699043_2884529416879383966_o

Comments are closed.

Capture