Вечерва во Платинум – хип-хоп забава со ДиЏеј Чико!

Сите кои им недостига уште забава и сакаат да се расположат и оваа вечер, тогаш клуб ПЛАТИНУМ е вистинското место за Вас! Побегнете од реалноста со неверојатниот ДиЏеј Чико  кој уште еднаш ќе ви докаже зошто е еден од најдобрите хип-хоп р`н`б диџеи.ciko

Информации и резервации на тел:

070 / 639 – 526 Иван ГОГА

Comments are closed.

Capture