Листа на кандидати за советници за Совет на општина Босилово од СДСМ и коалициони партнери

21875638_1719185938092934_705928530_o
Листа на кандидати за советници за Совет на општина Босилово од СДСМ и коалициони партнери

1Ѓорги Аризанов носител на листа – Иловица

2. Динчо Крстев – Иловица ЛДП

3. Снежана Ристова – Турново

4. Марина Јанева – Радово

5. Далибор Стојчев – Босилово

6. Стојан Ристов – Сарај

7. Димка Димитровска – Моноспитово

8. Надежда Панајотова – Секирник

9. Стојанчо Ѓоргиев – Дрвош

1о. Софче Накова – Гечерлија

11. Кирчо Стојанов – Штука

12. Томе Мицев – Еднокуќево

13. Личе Дедејска – Босилово

14. Иван Иванов – Иловица

15. Снежана Јанкова – Петралинци

Comments are closed.

Capture