HIPHOP&R’N'B журка во клуб Платинум со Ди-џеј #MATS

Оваа сабота подиумот во КЛУБОТ ПЛАТИНУМ, ке биде под позитивни вибрации од битот на HIPHOP&R’N'B сетот на скопјанецот кој ја раскажува својата музичка приказна ширум Македонија. Да ја слушнеме и ние оваа сабота #MATS ќе биде тука за сите гости кои сакаат одлична забава.21761949_10155621011119043_6249905652007689595_n

Информации и резервации на тел:

070 / 639 – 526 Иван ГОГА

072 / 206 – 004 Кристијан

Comments are closed.

POP