Вечерва во клуб Платинум забава со ИнструМЕНТАЛ бенд

За оваа вечер клуб Платинум ги најави дечките од ИнструМЕНТАЛ бенд. Познати по неколкуте настапи токму во Струмица и одличните забави поминати можеме да кажеме дека забавата е загарантирана, и затоа не двоумете се за да ја направите вашата резервацијa…21751576_10155618271119043_7183902713538576820_n

Информации и резервации на тел:

070 / 639 – 526 Иван ГОГА

072 / 206 – 004 Кристијан

Comments are closed.

POP