Струмичката општинска организација на СДСМ ги потврди кандидатите за советници и кандидатот за градоначалник на Струмица

Вечерва ОО СДСМ Струмица на партиската Конференција беа потврдени кадидатурите на идниот градоначалник д-р Коста Јаневски, носителот на листата Марјан Даскаловски со советничката листа.21728098_1587475007970850_3058839944259692731_n 21740384_1587475004637517_1964881360148674195_n 21752031_1587475017970849_5656137253323425467_n 21761830_1587475147970836_8058913606353339892_n

Comments are closed.

Capture