Коста Јаневски кандидат за градоначалник на Струмица – Марјан Даскаловски носител на советничка листа на СДСМ

Општинската организација на СДСМ во Струмица на својот Фејсбук профил ја објави одлуката за кандидатот за градоналачник на Струмица на следните локални избори. Познатиот струмички доктор Коста Јаневски ќе биде кандидат за градоначалник на Струмица, додека претседателот на општинската организација на СДСМ во Струмица Марјан Даскаловски ќе носител на советничка листа на СДСМ.21430294_1791608234213315_1099726862204215217_n

10157396_285784868252715_226290883_n

Comments are closed.

POP