Министерот за локална самоуправа Фазлиу ја посети општина Струмица

Министерот за локална самоуправа Сухејл Фазлиу, со своите соработници, денеска, ја посети општина Струмица. Тој на вршителот на должноста градоначалник на општина Струмица, Костадин Костадинов, му ја честиташе 73 – годишнината од ослободувањето на Струмица посакувајќи продолжување на успешниот развој на Општината. 1На средбата која што се одржа во кабинетот на Костадинов, а на која присуствуваа и државниот секретар во министерството за локална самоуправа Кирил Парталов и претседателот на Советот на општина Струмица, Јосиф Христов, се разговараше и на актуелни теми од функционирањето на локалната самоуправа.2 3

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o