Марјан Јанев е кандидатот за градоначалник на Општина Василево од СДСМ

СДСМ го објави и кандидатот  за градоначалник за Општина Василево. За претстојните локални избори за градоначалник на Општина Василево од редовите на Социјалдемократскиот сојуз официјално е потврдено за Марјан Јанев.18740741_102248423704533_3907396413015989971_n

Comments are closed.

POP