Клуб Платинум домаќин на добра забава и оваа вечер

Клуб Платинум како најдобриот домаќин за журки кои траат до раните утрински часови оваа вечер ве кани на уште една одлична журка.21272515_10155599529499043_4869019572169250214_n

Резервирајте на време и уживајте во најдобрите хитови од оваа лето на подиумот во клуб Платинум!

Информации и резервации на тел:

070 / 639 – 526 Иван ГОГА

072 / 206 – 004 Кристијан

Comments are closed.

POP