Забавата во клуб Платинум започнува во четврток!

Продолжен викенд , значи ден плус за одлична забава на вашиот омилен подиум во клуб Платинум.21319068_10155599529499043_4869019572169250214_o

#Четврток започнува забавата со популарното балканско парти , веќе во #ПЕТОК младиот , талентиран дечко кој е полн со енергија и ќе направи вистинско платинесто шоу Ристе Гавровски.
#Сабота ја ставиме јагодката на тортата со комерцијални хитови од светската музика.
#PLATINUMCLUBno1 #nightlife #Strumica.

Информации и резервации на тел:

070 / 639 – 526 Иван ГОГА

072 / 206 – 004 Кристијан

Comments are closed.